Selecteer uw inspiratie

Landen

Thema's

Huwelijksreis

Op huwelijksreis naar Afrika

Een huwelijksreis is veel meer dan een gewone vakantie. Omdat ik zelf in Zuid-Afrika ben getrouwd, weet ik heel goed dat je voor je huwelijksreis nog wat extra’s wilt. Bij een huwelijksreis stel ik samen met het aanstaand bruidspaar een mooi programma samen. Ook zorg ik ervoor dat de lodges weten dat dit jullie huwelijksreis is, zodat ook zij een extra stapje zullen zetten.

Reisprogramma tijdens een huwelijksreis

Veel tijd voor elkaar, comfortabele / luxe lodges en lekker eten en drinken zijn een aantal zaken die niet mogen ontbreken in een huwelijksreis. Het reistempo ligt vaak wat lager. Hierdoor heeft u naast het verkennen van de omgeving ook tijd voor rust. Een mooie combinatie is dan ook een verblijf in een safarireservaat met aansluitend een aantal dagen strand of een verblijf in de wijnlanden. Maar bent u juist op zoek naar een actievere huwelijksreis? Alles is mogelijk. Ik stel graag uw droomreis samen aan de hand van uw wensen.

Trouwen in het buitenland

Geen zin in een traditionele bruiloft in Nederland? Dan kan ik trouwen in Afrika zeker aanbevelen!
Denk eens aan de schitterende foto’s tussen het wild, de wijngaarden, tussen de Zulu bevolking of op een ‘bounty’ strand.
U kunt de reis met z’n tweeën maken, maar u kunt ook gasten uitnodigen om bij deze speciale dag aanwezig te zijn. Een gehele lodge afhuren is hiervoor ideaal, zodat alles in het thema staat van de grote dag. Samen zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. In 2011 zijn mijn man en ik getrouwd in een privéhuis in een safarireservaat in de West-Kaap van Zuid-Afrika met mijn familie erbij. Een ervaring om nooit te vergeten!

Welke mogelijke huwelijksreizen zijn er?

Zoveel huwelijken, zoveel wensen. Op deze pagina staan een aantal reizen die ter inspiratie  kunnen dienen voor uw huwelijksreis. Maar zoals voor al mijn reizen geldt: wij spreken dit samen door en gaan pas verder als het voorstel goed aansluit bij uw wensen en budget. Geen standaard pakketten, maar een huwelijksreis op maat!

Inspiratie voor reizen

Ter inspiratie voor een huwelijksreis in een van de Afrikaanse landen heb ik een aantal reisvoorbeeld op mijn website staan. In de linker kolom kunt u naar keuze uw land(en) en reisthema(’s) aanklikken, waarna uw selectie zichtbaar wordt. Indien u alleen huwelijksreizen aanklikt, ziet u alle huwelijks-inspiratiereizen.
Deze reizen zijn bedoeld ter inspiratie. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren stel ik graag een reis op maat voor u samen. Neem vooral contact met mij op voor uw persoonlijke reis naar Safari Afrika!