Luxe rondreis door Namibië
Hoogtepunten
  • Etosha National Park
  • Sossusvlei
  • Catamaran cruise Swakopmund
  • Elephant Nature Drive
  • Ook met chauffeur mogelijk
Prijsindicatie

Op basis van een huurauto:
€ 5.645 p.p. bij 2 personen
€ 5.255 p.p. bij 4 personen

Op basis van een chauffeur:
€ 7.285 p.p. bij 2 personen
€ 6.310 p.p. bij 4 personen

Inclusief

– International vlucht inclusief bagage (indicatie € 1.375)
– Ontvangst team ter plaatse
– Transfers van en na de luchthaven
– huurauto Volkswagen Amarok Double Cab of vergelijkbaar inclusief verzekeringen
– 4 nachten logies en ontbijt
– 5 nachten halfpension
– 2 nachten volpension en activiteiten
– Carnivore Feeding Tour
– Sossusvlei excursie
– Dolfijn Cruise per catamaran
– 4×4 excursie naar Sandwich Harbour
– Elephant Nature Drive Damaraland
– Etosha Game Drive

* Bij de reis met chauffeur is tijdens het gehele verblijf de chauffeur inclusief overnachting en maaltijden inbegrepen.

Exclusief

– Benzine huurauto *
– Optionele activiteiten
– Overige maaltijden
– Persoonlijke uitgaven
– Fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering
– Eventuele benodigde vaccinaties

* bij reis met chauffeur inbegrepen

Interesse?

Wilt u ook de hoogtepunten van Namibië op een luxueuze manier bereizen? Neem contact met mij op voor uw reisvoorstel op maat.

Luxe rondreis door Namibië

Luxe rondreis door Namibië

Wilt u luxueus genieten van al het moois dat Namibië te bieden heeft? Tijdens deze 2-weekse autorondreis door Namibië bezoekt u de hoogtepunten van het land. U reist in een comfortabele 4×4 voertuig van locatie naar locatie. Wilt u liever niet zelf rijden en is een groepsreis ook niets voor u? Deze reis kan ook gemaakt worden onder begeleiding van een gids/chauffeur. Zo kunt u helemaal optimaal genieten van Namibië !

Individuele reis op maat

TravelMood maakt individuele reizen op maat. Dat wil zeggen dat deze reis een voorbeeld is en het programma kan worden aangepast aan uw individuele wensen, zodat het past als een maatpak.

Comfortabele huurauto

Op de luchthaven van Windhoek wordt u welkom geheten door mijn contactpersoon ter plaatse. Met hem/haar neemt u de reis nog even door en neemt u uw huurauto in ontvangst. Ik maak hierbij graag gebruik van een 4×4 auto die wat hoger op de weg ligt en waarvan de banden ‘groot genoeg’ zijn om niet elk kuiltje in de weg te voelen. Deze comfortabele Volkswagen Amarok Double Cab Automaat (4×4) of vergelijkbaar is in eigendom van mijn contactpersoon ter plaatse, dus ook geen gedoe met ‘kleine lettertjes’ op een contract.
De eerste dag hoeft u maar een kort stukje te rijden, zodat u nog kunt wennen aan de huurauto. U verblijft een nacht in het N/a’an ku sê Reservaat waar gewonde wilde dieren opgevangen worden en waar mogelijk ook weer uitgezet. In de namiddag maakt u een excursie in het gebied. 

De zandduinen van Namibië

De volgende dag gaat u naar het Namib-Naukluft Park met de bekende Sossusvlei. U maakt een georganiseerde excursie naar het nationale park, waar u onder andere een stop maakt bij Dune 45 en de Dead Vlei. Tijdens deze excursie krijgt u uitleg over de omgeving, het ontstaan en de prachtige natuur. Op een bijzondere plek in het park gebruikt u het ontbijt dat de gids voor u bereid.

Traditioneel gezien wordt er vaak een ballonvlucht bij de Sossusvlei gemaakt. Ik vond dit een bijzonder mooie ervaring, maar moet zeggen dat ik de helikoptervlucht over de duinen ook erg indrukwekkend vond. 

Bezoek aan de kust

Na deze dagen rijdt u naar Swakopmund waar u 3 nachten verblijft in een luxueus hotel aan de kust. Na de warmte van het binnenland is het even wennen aan de koelte aan de Atlantische oceaan. De eerste dag gaat u naar Walvis Bay voor een dagexcursie. In de ochtend maakt u een boottocht op een catamaran waarbij u op zoek gaat naar onder meer dolfijnen. Vervolgens gaat u met een 4 x 4 voertuig de duinen in naar Sandwich Harbour, om zo een indruk te krijgen van de gigantische omvang van deze duinen. Een excursie waarbij u ’s avonds op zoek gaat naar de kleine dieren die in de duinen leven vond ik ook zeer de moeite waard. Heeft u ooit gezien hoe een schorpioen eruit ziet onder een blacklight? 

Woestijnolifanten 

Namibië is een van de weinige landen ter wereld waar de woestijnolifant nog leeft. Tijdens uw verblijf in Damaraland gaat u een Nature drive maken door een droge rivierbedding waar deze dieren voor kunnen komen. Wellicht heeft u het geluk en staat u oog in oog met deze machtige dieren! Erg bijzonder om te zien dat zij in die barre omstandigheden kunnen leven.

Op Safari in het Etosha National Park

Na uw verblijf in Damaraland rijdt u door naar het Etosha National Park. U verblijft 2 nachten in een luxe lodge die grenst aan het nationale park. Vanuit uw lodge maakt u een gamedrive in een open safari voertuig onder leiding van een professionele ranger in het park. Bij terugkomst in de lodge geniet u van de ondergaande zon, nippend aan uw favoriete drankje. De dag erop rijdt u weer terug naar Windhoek, waar u in de comfortabele The Weinberg Hotel nog even bijkomt, voordat u de volgende dag weer terugvliegt naar Europa.

Verblijf in kleinschalige accommodaties

Ik maak waar mogelijk graag de keuze voor een kleinschalig verblijf, waar de gastheer en/of gastvrouw u persoonlijk van alle gemakken zullen voorzien. In deze reis heb ik een combinatie gemaakt van 4 en 5 sterren accommodaties.


Voorbeeld Reisschema

Dag 1: Vlucht Amsterdam – Windhoek
Dag 2: Windhoek, N/a’an ku sê Lodge
Dag 3, 4: Sossusvlei, Hoodia Desert Lodge
Dag 5 -7: Swakopmund, Swakopmund Luxury Suites 
Dag 8, 9: Damaraland, Mowani Mountain Camp
Dag 10, 11: Etosha National Park, Etosha Oberland Lodge
Dag 12: Windhoek, The Weinberg Hotel
Dag 13: Vlucht Etosha – Windhoek – Amsterdam
Dag 14: Aankomst Amsterdam