Samenwerking lokale partners

Een mooie reis verzorgen kan ik niet alleen. Hoewel ik veel van de accommodaties die ik aanbied persoonlijk bezocht heb, is het belangrijk om in het land waar de reis naar toe gaat een goede en betrouwbare partner te hebben. Een partner die continu zorgt dat de kwaliteit van de aangeboden reis voldoet aan de verwachtingen en mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, in staat is om hier direct op in te spelen. Per land werk ik met gespecialiseerde partners die aan deze voorwaarden voldoen zodat uw reis tot in de puntjes wordt verzorgd.
Als u een reis boekt via TravelMood heeft u behalve mijn kennis, ook de zekerheid van een betrouwbare organisatie. Mocht er tijdens uw reis iets niet naar wens gaan, dan kunt u 24 uur per dag contact met mij en mijn lokale partners opnemen.

Brancheorganisatie Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

TravelMood is aangesloten bij de brancheorganisatie Vereniging Van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Brancheorganisatie Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators

TravelMood is aangesloten bij het garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). Het Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien TravelMood in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek, maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Details over hetgeen vergoed wordt, kunt u vinden in de garantiebepaling op de website van het GGTO. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een van de voorwaarden om bij de brancheorganisatie VvKR aangesloten te kunnen zijn, is een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. In samenwerking met de VvKR heeft TravelMood een uitgebreide verzekering afgesloten. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren.
Zo weet u dat u met een gerust gevoel een reis bij TravelMood kunt boeken!