ZA 17 Map
Hoogtepunten
  • Comfortabel genieten
  • Luxe uit eten in Kaapstad
  • Wijnproeven in Franschhoek
  • Vervoer per transfers 
  • Safari in een privé reservaat
Prijsindicatie

4-sterren: € 3.400 – € 3.475
5-sterren: € 4.935 – € 5.105

Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen.

Inclusief

– Internationale vluchten (indicatie € 1.025)
– Lokale vluchten (indicatie € 300)
– alle benodigde transfers
– 7 nachten logies en ontbijt
– 3 nachten volpension en activiteiten
– Engelstalige route beschrijvingen en Route Atlas

Exclusief

– Overige maaltijden en drankjes
– Optionele activiteiten
– Entreegelden nationale parken
– Persoonlijke uitgaven en fooien
– Reis en/of annuleringsverzekering
– Eventuele vaccinaties

Interesse?

Ziet u zich al op uw privé safarideck zitten met een glaasje wijn in de hand kijkend naar de olifanten bij de waterplaats?

Kaapstad, Wijn en Safari Deluxe

Luxe combinatiereis Zuid-Afrika

In deze reis wordt voor u een verblijf in “Moederstad” Kaapstad gecombineerd met een verblijf in de wijnlanden en voor de mooiste safari vliegt u naar een privé safari reservaat nabij het Kruger National Park. Ook een heerlijke combinatie overigens als u op huwelijksreis gaat of gewoon uzelf wilt verwennen.

Kaapstad: de moederstad van Zuid-Afrika

Na aankomst op de luchthaven in Kaapstad wordt u direct bij het verlaten van het vliegtuig opgewacht door iemand die u begeleidt door de douane, een fast-track service zeg maar. Hierna heeft u een privé transfer naar uw accommodatie in Kaapstad.
De komende nachten kunt u op uw eigen tempo de hoogtepunten van Kaapstad bekijken. Wat dacht u van een bezoek aan het Victoria & Alfred Waterfront in combinatie met de Robben Island excursie? Wilt u het bezoek aan het eiland waar Nelson Mandela vast heeft gezeten speciaal maken, dan kan ik de voormalig gevangenisbewaarder van Nelson Mandela, Christo Brand, vragen u te vergezellen.
Daarnaast ben ik zelf erg enthousiast over de excursie in een ouderwetse motorzijspan onder leiding van een professionele gids/chauffeur. Ik raad u aan op deze manier het Kaap Schiereiland te bezoeken.
De beste manier om een goed beeld te krijgen van Kaapstad en de Tafelberg is vanuit de lucht! Per helikopter vertrekkend vanuit het V&A Waterfront krijgt u pas echt een idee hoe immens de bergrug is die de Tafelberg vormt. Neem contact met mij op voor meer informatie!

In de ‘Mood’ komen in Franschhoek 

Vervolgens gaat u op pad om de wijnlanden te verkennen waarbij u verblijft in Franschhoek. Tijdens uw verblijf in de wijnlanden zijn er diverse excursies die u kunt ondernemen. Wat dacht u van een fietstocht door de wijnlanden of een bezoek aan diverse wijngaarden per ‘WineTram’?
In de wijnlanden kunt u heerlijk gaan lunchen/dineren bij een van de toprestaurants, of misschien wilt u wel aan uw handicap werken op de golfbaan of lekker ontspannen in de spa. 

Op safari bij het Kruger National Park

Na een aantal dagen Kaapstad en wijnlanden vliegt u rechtstreeks vanuit Kaapstad naar een luchthaven nabij het Kruger National Park. Hierna gaat u naar een van de beste privé safari reservaten; het Klaserie of het Timbavati Private Game Reserve. Deze reservaten liggen beide in open verbinding met het Kruger National Park. Hierdoor kunnen de dieren vrij migreren en behoort het gebied tot het Greater Kruger Park. Het voordeel van een privé reservaat is dat het niet is toegestaan om met een eigen (huur) auto op safari te gaan. Alle game drives worden gemaakt in een open safari voertuig onder begeleiding van een professionele ranger met voorop een tracker en u rijdt over voornamelijk zandwegen. Per overnachting zijn naast twee safari activiteiten ook
alle maaltijden en lokale (alcoholische) drankjes in begrepen. U kunt dus maar liefst 6 keer op safari gaan! Maar slaapt u liever een ochtendje een keer uit of wilt u een avond een wijntje drinken op uw privé terras, met het kans dat u vanuit uw terras de dieren langs ziet lopen? Het is uw reis, dus u bepaald !

Verblijf in kleinschalige accommodaties

Ik heb voor u een selectie gemaakt van kleinschalige accommodaties, waarbij u de keuze heeft om te verblijven in comfortabele 4-sterren accommodaties of luxueuze 5-sterren lodges.
Bij alle accommodaties staat service hoog in het vaandel en zal uw gastheer en/of gastvrouw,  samen met hun personeel, u van alle gemakken voorzien. Het mag u per slot van rekening aan niets ontbreken! Uiteraard is een combinatie tussen de verschillende onderkomens altijd mogelijk. Ik verneem graag uw persoonlijke wensen en voorkeuren, zodat ik de accommodaties kan selecteren die perfect hierbij aansluiten.


Voorbeeld Reisschema

Dag 1: Amsterdam – Kaapstad
Dag 1- 5: Kaapstad, The Tree House Boutique Hotel / Kensington Place
Dag 6, 7: Franschhoek, La Cabriere Country House / Le Quartier Francais
Dag 8: Vlucht Kaapstad – Hoedspruit
Dag 8-10: Klaserie / Timbavati Game Reserve, Baobab Ridge / Simbavati Hilltop Lodge
Dag 11: Vlucht Hoedspruit – Johannesburg – Amsterdam
Dag 12: Aankomst Amsterdam

Notitie: kiest u voor een verblijf in de Simbavati Hilltop Lodge, dan kan de reis gratis een nacht langer zijn vanwege de aanbieding van 4 nachten verblijven is 3 betalen !