Selecteer uw inspiratie

Landen

Thema's

Fly In

Rondreis met vliegtuig

Er zijn verschillende manieren om van accommodatie naar accommodatie te reizen.
De meest snelle manier is met een vliegtuig, ook wel fly-in genoemd. Bij een fly-in vliegt u met een klein vliegtuig tussen de diverse locaties. Soms landt u op een vliegveld in de buurt van uw lodge en wordt u met een auto van en naar uw lodge gebracht. Maar de meeste safari accommodaties hebben een eigen landingstrip vlakbij de lodge, alsof u in de “achtertuin” landt.

Fly-in safari

De meest voorkomende reizen met een vliegtuig zijn safarireizen. In Botswana en Zambia is reizen met het vliegtuig de beste en snelste mogelijkheid om van gebied naar gebied te gaan. Maar ook in Tanzania is het mogelijk met het vliegtuig te reizen.
Namibië en Zuid-Afrika zijn daarentegen twee landen waarbij men niet zo snel denkt aan een fly-in. Maar ook hier zijn diverse locaties perfect te combineren met een vliegtuig. De Skeleton Coast in Namibië is bijvoorbeeld alleen per vliegtuig te bereiken. Maar ook een verblijf in Kaapstad kan perfect gecombineerd worden met een safari nabij het Kruger National Park.
Een combinatie tussen het gebruik van vliegtuigjes en transfers over de weg is uiteraard ook mogelijk. De keuze is aan u!

Ik kijk samen met u welke gebieden u aanspreken en combineer deze zo, dat de reistijd zo kort mogelijk is. Ik maak dan ook vaak gebruik van organisaties die behalve lodges ook eigen vliegtuigjes hebben. Deze vliegen u rechtstreeks van de ene accommodatie naar de andere. Dat is optimaal genieten van uw vakantie. Wilt u ook genieten van een fly-in, neem dan contact op met mij,  zodat ik ook voor u een bijzondere reis kan samenstellen.

Inspiratie voor reizen

Ter inspiratie voor een Fly In reis in een van de Afrikaanse landen heb ik een aantal reisvoorbeeld op mijn website staan. In de linker kolom kunt u naar keuze uw land(en) reisthema(’s) aanklikken, waarna uw selectie zichtbaar wordt. Indien u alleen Fly In aanklikt, ziet u alle Fly In inspiratiereizen.
Deze reizen zijn bedoeld ter inspiratie. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren stel ik graag een reis op maat voor u samen. Neem vooral contact met mij op voor uw persoonlijke reis naar Safari Afrika!