MAP MRU 2 Luxe Mauritius

12 dagen

Prijsindicatie

Vanaf € 3.995 per persoon
Bovenstaande prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen.

Inclusief

– Internationale vlucht inclusief bagage (indicatie € 750)
– Privé transfers tijdens de gehele reis
– 9 nachten in een LUX* Resort
– Verblijf op basis van All Inclusive

Exclusief

– Optionele activiteiten
– Persoonlijke uitgaven
– Fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering
– Eventuele benodigde vaccinaties

Interesse?

Wilt u meer weten over deze luxe reis naar Mauritius of bent u op zoek naar een andere reis naar Mauritius?

Neem snel contact op!
< Alle reissuggesties

Luxueus Mauritius

Luxueus genieten op Mauritius

Bent u toe aan een heerlijke strandvakantie, maar liever niet twee weken op dezelfde plek? Dan is deze reis echt iets voor u! U verblijft op drie verschillende regio’s van het eiland; in het oosten, dat bekend staat om haar mooiste stranden, het noorden, waar meer lagunes en kleine vissersdorpjes te vinden zijn en als afsluiting verblijft u op het schiereiland Le Morne in het zuidwesten van het eiland. Deze kustlijn ligt aan de voet van de berg Le Morne Brabant, waarop u een prachtig uitzicht heeft.

Luxe accommodaties op Mauritius

Mauritius telt veel verschillende soorten accommodaties. Er is echt voor ieder wat wils. Voor deze reis heb ik een aantal resorts voor u geselecteerd die tot een kleinschalige, luxe organisatie behoren; LUX* Resorts. Door gebruik te maken van deze accommodaties is het mogelijk op een aantal verschillende locaties te verblijven, maar toch de kortingen te hebben van een lang verblijf bij dezelfde organisatie. In deze accommodaties verblijft u op basis van all inclusive, zodat u zich bij de latte macchiato niet af hoeft te vragen wat hij kost, maar dat u kunt doen waar u voor gekomen bent, luxueus genieten!

Aankomst op Mauritius

Na aankomst op de internationale luchthaven van Mauritius in het zuidoosten van het eiland wordt u naar LUX* Bella Mare gebracht. Tijdens uw privé transfer kunt u zien dat Mauritius naast strand ook over veel mooie natuur beschikt.
Uw accommodatie in het oosten van het eiland, biedt een grote verscheidenheid aan culinaire belevenissen, zodat ook de inwendige mens niets te kort komt. Wat dacht u van een chocolade workshop, bezoek aan de ‘beer academy’ of gaat u liever voor een drankje met de voeten in het zand? Het is aan u!

Het veelzijdige noorden

Na een verblijf van 3 nachten gaat u naar het noordelijkste puntje het eiland, waar u verblijft in het LUX* Grand Gaube Resort! Dit resort leent zich er uitstekend voor om ook even lekker actief bezig te zijn. De enige 18-holes golfbaan ligt hier nabij, maar ook snorkelen, duiken of stand up paddling bestaat tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een yoga sessie bij zonsopkomst? Wilt u het liever minder actief? Geen probleem, want naast het prachtige strand kunt u ook ontspannen in de spa tijdens een massage.

Le Morne, het afwisselende zuidwesten 

De laatste drie dagen gaat u naar Le Morne, gelegen in het zuidwesten van het eiland. Naast het prachtige strand kunt u vanaf deze locatie ook goed het binnenland bezoeken. Een aanrader is een bezoek aan de rummaker in Chamarel, welke de nodige internationale prijzen in de wacht heeft gesleept! Ik vond de rondleiding interessant welke afgesloten wordt met een kleine proeverij. Ik kan u aanbevelen om de aged rums proeverij bij te reserveren. U zult verstelt staan van de heerlijke smaken!
Ook een bezoek aan het Black River Gorges National Park kan ik u aanraden. Hier kunt u onder andere de gekleurde aarde zien en tijdens een mooie wandeling een prachtige waterval. Uw accommodatie helpt u graag met het regelen van een excursie naar dit gebied.
Uitgerust vliegt u na al dit moois weer met een tussenlanding terug naar Nederland.


Voorbeeld Reisschema

Dag 1: Vlucht Amsterdam – Mauritius
Dag 2: Aankomst Mauritius
Dag 2-4: Oostkust Mauritius, LUX Belle Mare
Dag 5-7: Noordkust Mauritius, LUX Grand Gaub
Dag 8-10: Zuidwestkust Mauritius, LUX Le Morne
Dag 11: Vlucht Mauritius Amsterdam
Dag 12: Aankomst Amsterdam