Seychellen in Stijl
Hoogtepunten
  • Island Hopping
  • Vlucht naar Praslin en v.v.
  • Boetiek hotels
  • Bounty stranden
  • Kleinschalige resorts
Prijsindicatie

Vanaf € 5.580 – € 5,840

Prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen.

Inclusief

– Internationale vluchten (indicatie € 1.175)
– Binnenlandse vluchten
– Ferry Praslin – La Digue en v.v.
– alle benodigde privé transfers
– 14 nachten logies en ontbijt

Exclusief

– Overige maaltijden en drankjes
– Optionele activiteiten
– Persoonlijke uitgaven en fooien
– Reis en/of annuleringsverzekering
– Eventuele vaccinaties
– Eventuele visa

Interesse?

Wilt u ook luxueus genieten op een bounty strand van de Seychellen ?

Seychellen in Stijl

Paradijselijke eilandengroep

Vlakbij de evenaar in de Indische Oceaan ligt de eilandengroep Seychellen, die bestaan uit 115 eilanden. Mahé, Praslin en La Digue zijn hiervan de bekendste en tevens de grootste drie. De eilanden vormen een paradijs voor zonaanbidders en worden vaak genoemd als een van de mooiste ter wereld. Naast de parelwitte stranden en het azuurblauwe water, is ook het prachtige groene binnenland de moeite waard.

Meer dan de helft van de grond van de Seychellen is uitgeroepen tot nationaal park! Kenmerkend voor sommige stranden zijn ook de grote granieten rotsen die vaak verspreid liggen over het strand en in de zee. Dit maakt de stranden een nog fotogenieker plaatje. Voor liefhebbers van mooie stranden is het werkelijk een stukje paradijs op aarde.
Omdat de eilandengroep nabij de evenaar ligt, is het klimaat altijd aangenaam. Het enige waarmee u rekening kunt houden, is de moesson periode waarin de meeste regen valt (oktober – april).

Vakantie Seychellen

De Seychellen zijn de perfecte bestemming voor natuur- en strandliefhebbers, romantici en honeymooners. Ook als u van duiken houdt, zijn de Seychellen een ware droombestemming, want de onderwaterwereld is werkelijk fantastisch! Daarnaast zijn de Seychellen ook een goede bestemming om een safarireis door Afrika mee af te sluiten.
Een huwelijksreis naar de Seychellen is zeker ook mogelijk. Veel accommodaties geven speciale kortingen en extra’s voor pasgetrouwde of jubilea. Dus neem snel contact met mij op voor een voorstel op maat!

In deze reis heb ik een aantal kleinschalige, boetiek hotels opgenomen op de 3 grootste eilanden van de Seychellen.

Praslin

Vanuit Europa vliegt u met een overstap naar het hoofdeiland van de Seychellen, Mahé. Hier stapt u over voor uw binnenlandse vlucht naar Praslin. Per privé transfer wordt u naar uw accommodatie gebracht waar u de komende 5 nachten verblijft. Praslin is de helft kleiner t.o.v. Mahé en is een paradijsje met bossen en zeldzame vogels. De bekendste stranden zijn die van Beau Vallon in het noordwesten en van Cote d’Or in het noordoosten.

Het Acajou Beach Hotel ligt aan de Cote D’Or Beach in het oosten van het eiland. Acajou betekent mahoniehout wat veel gebruikt is met de bouw van dit prachtige resort. Het ligt aan een azuurblauwe zee en de stranden zijn prachtig wit. Rondom het hotel ligt een mooie tropische tuin. Dit milieuvriendelijke resort heeft lokale eigenaren zodat u ook veel mee kun krijgen van de creoolse cultuur. Met een van de beste stranden voor de deur, is dit beslist een van de beste keuzes op Praslin!

La Digue

Na deze heerlijk dagen is het tijd om verder te de archipel van de Seychellen te ontdekken. Per ferry gaat u naar het kleinere La Digue. Na aankomst wordt u door per transfer naar uw accommodatie gebracht. Dit keer geen auto, maar een golfkar! 

De komende 4 nachten verblijft u in Le Domaine de L’Orangeraie, een van de meest luxe resort op La Digue. Het resort ligt in een tropische tuin aan het bekende Anse Servere strand. Daarnaast staat Le Domaine de L’Orangeraie bekend om haar gastvrijheid, luxe verblijf en bijzondere kleinschalige karakter! Echt een pareltje!

Een populaire manier om het eiland te verkennen is per fiets. Er mogen namelijk maar maximaal 10 auto’s rondrijden op het eiland.

Mahé

U sluit deze bijzonder rondreis door de Seychellen af op het hoofdeiland Mahé. Per ferry en vervolgens per vliegtuig reist u terug, waarna u per privé transfer naar uw accommodatie wordt gebracht. Mahé strekt zich uit over 28 kilometer in de lengte en 8 kilometer in de breedte en beschikt over bijna 70 schitterende bounty stranden. De hoofdstad is Victoria en is met haar 25.000 inwoners voor ons net een groot dorp. Daarnaast beschikt Mahé over een prachtig en indrukwekkend binnenland. Het is mogelijk om prachtige wandelingen door deze jungle te maken. Wilt u meer van het binnenland of de andere afgelegen strandjes ontdekken? Dan reserveer ik graag voor een paar dagen een huurauto voor u.

De komende 5 nachten verblijft u nogmaals in een parel: Carana Beach Hotel. Dit boetiekhotel wordt door een familie gerund waardoor u wederom kunt genieten van de creoolse gastvrijheid. Het hotel ligt aan de noordoostkust van Mahé aan, hoe kan het ook anders, een hagelwit strand. De perfecte locatie om deze bijzondere vakantie Seychellen af te sluiten!

Na al dit moois verlaat u de Seychellen helemaal ontspannen en bent u weer een ervaring rijker. Een ervaring om nooit te vergeten!


Voorbeeld Reisschema

Dag 1: Vlucht Amsterdam – tussenstop – Mahé
Dag 2: Aankomst Mahé, vlucht Mahé – Praslin
Dag 2-6: Praslin, Acajou Beach Hotel – Superior Room
Dag 7: Ferry Praslin – La Digue
Dag 7-10: La Digue, Le Domaine de L’Orangeraie, Garden Villa
Dag 11: Ferry La Digue – Praslin, Vlucht Praslin – Mahé
Dag 11-15: Mahé, Carana Beach Hotel – Oceanview Room
Dag 16: Vlucht Mahé – tussenstop – Amsterdam
Dag 17: Aankomst Amsterdam