Selecteer uw inspiratie

Landen

Thema's

Overige Landen

Naast de landen Botswana, Mauritius, Namibië, Seychellen, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika kan TravelMood u ook van dienst zijn met andere bestemmingen binnen Afrika of erbuiten.

Zo bied ik internationale, kleinschalige groepsreizen aan naar Kenia en Oeganda en is een strandverlenging in Mozambique ook mogelijk.

Naast mijn vele reizen naar Afrika, heb ik ook diverse andere bestemmingen bezocht en een netwerk kunnen opbouwen. 

Ik werk bijvoorbeeld samen met specialisten voor reizen naar Noord- en Zuid-Amerika. Zo heb ik in West-Canada in de Rocky Mountains paardgereden om vervolgens per camper het gebied verder te verkennen. Of bent u toch meer op zoek naar een reis door Argentinië? Ik vond de Lake Crossing van Chili naar Argentinië erg mooi, maar ook de wandeltochten in Patagonië kan ik u zeker aanbevelen!

Neem contact met mij op en laat u verrassen door de veelzijdigheid van mijn aanbod.

Inspiratie voor een reis op maat

Ter inspiratie voor een groepsreis naar een van de andere Afrikaanse landen, heb ik een aantal reisvoorbeeld op mijn website staan. In de linker kolom kunt u voor overige landen aanklikken, waarna uw selectie zichtbaar wordt. De reizen zijn bedoeld ter inspiratie. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren stel ik graag een reis op maat voor u samen. Voor de landen buiten Afrika heb ik nog geen voorbeeldreizen, maar neem vooral contact met mij op voor uw persoonlijke reis op maat!

Veel gestelde vragen