MAP BW tip 1

4 dagen

Prijsindicatie

Prijs is op aanvraag.

Inclusief

– lokale vlucht Maun – Delta – Maun
– Young Explorer arrangement
– 3 nachten volpension
– wandelsafari’s
– gamedrives en nacht safari’s
– Mokoro excursies en vissen

 

Exclusief

– Internationale vluchten
– Overige maaltijden en drankjes
– Persoonlijke uitgaven en fooien
– Overige arrangementen

Interesse?

Wilt u ook met uw kinderen een bijzondere safari beleven?

Neem snel contact op!
< Alle reissuggesties

Jonge avonturiers in Botswana

Met de familie op safari

Wilt u een bijzondere safari maken met uw gezin in de Okavango Delta in Botswana? Dan is een verblijf in het Footsteps Camp de ideale locatie! Zij bieden een ‘Young explorerer’ arrangement aan, welke speciaal is ontworpen om gezinnen de mogelijkheid te bieden om samen de Afrikaanse wildernis te ontdekken!

Safaritent

U verblijft met uw gezin in een familie-safaritent welke bestaat uit twee slaapkamers, een gedeelde badkamer, een extra buitendouche en een veranda. De ruime tentopstelling biedt plaats aan maximaal vijf gezinsleden, waardoor u als ouder de privacy heeft van een aparte slaapkamer en tegelijkertijd de geruststelling dat iedereen zich onder één dak biedt.

Exclusief voor uw gezin

Het bijzondere van dit arrangement is dat u alle activiteiten alleen met uw eigen gezin maakt. U heeft namelijk exclusief gebruik van het camp inclusief chef-kok en professionele gids. Dus willen de kinderen tijdens de safari ergens lang blijven staan om te zien hoe Pumba eet en speelt, dan is dat geen enkel probleem! 

Activiteiten toegespitst op kinderen

Samen met uw privé gids onderneemt u allerlei activiteiten, zowel te voet als in een safarivoertuig. Alles met het doel om de kinderen (en u?) dieren te leren op te sporen. Maar daarnaast leren de kinderen ook hoe vuur gemaakt met worden en is er ook tijd en ruimte om even lekker te dollen en te spelen. Indien het waterniveau het toestaat, gaat u ook op pad in een mokoro, oorspronkelijk een uitgeholde boomstam, maar nu in een modernere versie. 

Spreekt deze Young Explorer safari u aan? Neem dan contact met mij op voor uw reisvoorstel op maat naar Botswana.