Reizen naar Safari Afrika en de Indische Oceaan

Wellicht weet u al naar welk land u op reis wilt. U bent er al eerder geweest of u heef ter goede verhalen over gehoord. Dan is uw keuze al een stuk gemakkelijker. Maar ook dan blijft er altijd nog genoeg over om voor uw reis op maat uit te zoeken. Over de beste reisperiode bijvoorbeeld, de manier van reizen in het land van uw keuze en niet onbelangrijk, in welke accomodaties u wilt overnachten.

Indien u nog niet weet naar welk land u op reis wilt, dan help ik u ook graag met het maken van een keuze.

Informatie safari Afrika

Ter oriëntatie geef ik op de volgende pagina’s een korte introductie, beschrijf ik de beste reistijd en de manier van reizen van het desbetreffende land. Neem contact met mij op en samen vinden we uit of een bepaald land in Zuidelijk en/of Oost-Afrika wel, of misschien juist niet bij uw reiswensen aansluit.

Andere landen dan Afrika

Op dit moment focust TravelMood zich op landen in safari-Afrika. Dat wil zeggen de landen met safarigebieden welke liggen in zuidelijk en oostelijk Afrika, maar mocht uw voorkeur uitgaan naar een andere bestemming, dan kijk ik graag wat ik voor u kan betekenen. Naast mijn vele reizen naar Afrika, heb ik ook diverse andere bestemmingen bezocht en een netwerk kunnen opbouwen. U kunt hierbij denken aan een exclusieve cruise, de Noordpool, Noord- en Zuid-Amerika, tropische eilanden en Azië. Neem contact op en laat u verrassen door de veelzijdigheid van mijn aanbod.

Landen